PT METAALWERKEN | L’EXTERIA

"L'exteria - Luxe in buitenleven"

Bij PT Metaalwerken, opgericht door Patrick en voortgezet met zijn twee zonen Michael en Dillen, combineren we familietradities met moderne technieken in metaalwerken en aluminium schrijnwerkerij. Ons team, bestaande uit negen vakbekwame medewerkers, werkt vanuit ons eigen atelier waar we alles van lassen tot aluminiumbewerking met precisie uitvoeren.

Gespecialiseerd in het verrijken van het buitenleven, leveren en plaatsen wij hoogwaardige producten zoals lamellendaken, terrasoverkappingen, carports, screens, glazenschuifwanden, metalen poorten en hekwerken. Onze eigen productielijn omvat unieke café windschermen, tentdeuren voor groothandel, bloembakken, en een selectie van premium barbecues en accessoires.

Onze kracht ligt in de combinatie van familiale betrokkenheid en het streven naar kwaliteit. We kiezen bewust voor hoogwaardige producten en realiseren onze projecten met eigen, geschoolde vakmensen. Deze aanpak garandeert niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar ook een persoonlijke service.

Met de slogan “L’exteria – Luxe in buitenleven” positioneren we ons als de expert in het creëren van luxe buitenleefruimtes. We geloven dat het buitenleven een verlengstuk is van het wooncomfort en streven ernaar dit voor onze klanten te realiseren.

Enkele hoogtepunten in onze portfolio zijn het lamellendak bij DD2 en diverse projecten voor Van den Boer Concept. Elke realisatie, groot of klein, is een bewijs van ons vakmanschap en onze toewijding aan excellente afwerking.

Via het DD2-netwerk willen wij graag in contact komen met de juiste personen en bouwbedrijven die onze passie voor kwaliteit en buitenleven delen.

Kies voor PT Metaalwerken voor uw buitenleefprojecten, waar we traditie en innovatie combineren om exclusieve buitenruimtes te creëren. Ons familiebedrijf staat garant voor persoonlijke betrokkenheid, vakmanschap en een ongeëvenaarde kwaliteit. Laat PT Metaalwerken uw buitenruimte transformeren in een oase van luxe en comfort.

Bij PT Metaalwerken / L’exteria focussen wij ons zowel op de B2B klanten als de B2C.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten het werk genieten we van muziek en het bezoeken van concerten, wat ons team niet alleen in het werk, maar ook in onze vrije tijd verbindt.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • PT METAALWERKEN

  • Waterrijtstraat 37, 3920 Lommel

  • +32 11 60 15 00

  • BE 0819.631.687

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.