RDW TUINEN

"RDW Tuinen, Dat is groen in elk seizoen"

RDW Tuinen, gevestigd in Pelt, is een dynamisch tuinbedrijf dat zich richt op het creëren en onderhouden van prachtige tuinen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Onze missie is om in de regio Noord-Limburg (en daarbuiten) uw groene zorgen volledig weg te nemen, met een persoonlijke aanpak en een oog voor detail.

Wij bieden allesomvattende diensten aan, van het onderhoud van bedrijfstuinen tot de aanleg van privétuinen. Of het nu gaat om het creëren van een speelgazon voor gezinnen, een zwemvijver met poolhouse voor dat ultieme vakantiegevoel, of de elegante aankleding van een bedrijfspand – wij zorgen voor een groene oase die bij u past.

Bij RDW Tuinen staat maatwerk centraal. Geen tuin is te klein of te groot. Wij streven ernaar om voor elke groene uitdaging een passende, persoonlijke oplossing te bieden.

Onze reeds gerealiseerde groei is het resultaat van ons harde werk en onze toewijding. We streven ernaar ons vaste klantenbestand tevreden te houden en willen dat gezinnen en bedrijven bij groene zorgen als eerste aan RDW Tuinen denken.

We zijn trots op al onze realisaties, waaronder de sfeervolle zwemvijver met poolhouse in Overpelt, een mooi kunstgras project in Pelt, diverse andere prachtige tuinprojecten in Achel en Eksel & bij residentie ’t IJ in Overpelt centrum.

Via het DD2-netwerk wil ik graag mijn B2B-netwerk uitbreiden, met name ao. vastgoedkantoren die op zoek zijn naar betrouwbare partners voor groenonderhoud, kantoren die nog geen geschikte partner hebben gevonden voor het onderhoud van hun tuin, ..

Kies voor RDW Tuinen, waar uw groene droom werkelijkheid wordt. Ons team van deskundige tuiniers zorgt ervoor dat uw tuin elk seizoen op zijn mooist is, met een service die even uniek is als uw groene ruimte zelf. Met RDW Tuinen kiest u voor een groene, levendige en prachtige omgeving, jaar in, jaar uit.

RDW Tuinen verzorgt tuinprojecten zowel voor de zakelijke, als de particuliere markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

  • Tijd spenderen met gezin en vrienden.
  • Netwerken en mensen leren kennen.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • RDW TUINEN

  • Hamerslagstraat 3, 3900 Pelt

  • +32 491 36 31 46

  • BE 0677.956.556

  • Aanleggen en Onderhoud van tuinen, sportvelden, en bedrijventerreinen

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.