SEW AND STITCH

"De Kunst van Raamelegantie"

SEW And STITCH, opgericht 3 jaar geleden, is een klein maar gedreven bedrijf dat zich specialiseert in maatwerk van raamdecoratie. Wij bedienen klanten met een passie voor interieur door het leveren van op maat gemaakte gordijnen, rolgordijnen, plisségordijnen, houten shutters, houten en aluminium jaloezieën, en verticale lamellen. Met een nauwgezet oog voor detail en een ongeëvenaarde liefde voor het vak, bieden wij een breed spectrum aan raamdecoratieproducten aan.

SEW And STITCH is opgericht uit een passie voor interieurdesign en de wens om elk raam in een kunstwerk te transformeren. Onze missie is om niet alleen functionaliteit te bieden door lichtregulatie en privacy, maar ook om elke ruimte esthetisch te verrijken. We geloven dat de juiste raamdecoratie het verschil kan maken in het gevoel van een huis of bedrijfsruimte.

Bij SEW & STITCH hanteren we een allesomvattende benadering van raamdecoratie. Van persoonlijk advies bij u thuis tot de uiteindelijke plaatsing, wij verzorgen het gehele traject inclusief naservice. Ons aanbod omvat alles op het gebied van raamdecoratie, zodat we aan elke specifieke wens kunnen voldoen.

De kern van onze benadering is het plaatsen van de klant centraal, ondersteund door een diepgewortelde passie voor ons vak en een onwrikbaar commitment aan persoonlijke service, beschikbaar 24/7. Persoonlijk advies het hele traject door tot en met de naservice.

Ons doel is om onze huidige werkwijze te blijven volgen en te blijven groeien door het creëren van tevreden klanten. Wij streven ernaar om een herkenbare naam te worden binnen de raamdecoratiesector door onze commitment aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Elk project, groot of klein, beschouwen we als een kans om trots op te zijn. Ons portfolio is divers, van kleine appartementen tot grote kantoorpanden, waarbij elk project met evenveel toewijding en zorg is voltooid.

We staan open voor samenwerkingen met iedereen die betrokken is bij interieur en aankleding, zonder specifieke voorkeur voor bepaalde bedrijven.

Kiezen voor Sew And Stitch betekent kiezen voor persoonlijke service, maatwerk en kwaliteit in raamdecoratie. We bieden advies aan huis, van ontwerp tot plaatsing, zodat elke ruimte transformeert in een plek waar het heerlijk vertoeven is. Met onze passie voor detail en een breed assortiment aan materialen maken we van elk raam een kunstwerk dat precies past bij uw stijl en behoeften. Sew & Stitch staat voor vakmanschap en tevredenheid, elke stap van de weg.

Wij zijn er voor elke klant: zowel zakelijk als particulier.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast het runnen van het bedrijf genieten we van het leven zoals het komt, met de overtuiging dat elke dag een nieuwe kans biedt om iets moois te ervaren.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • SEW & STITCH

  • Eendrachtstraat 10, 3920 Lommel

  • +32 478 41 64 38

  • BE 0759.675.393

  • Afwerking & Interieur

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.