THEBO

"Niet de grootste, maar wel de beste"

THEBO, een veelzijdig bedrijf met een rijke geschiedenis van 15 jaar, voortgekomen uit de overname van het vroegere Noordasfalt en Asfaltwerken Boonen, staat onder de bezielende leiding van Erik en zijn zoon Jordy. Dit dynamische duo brengt een frisse wind in de sector met hun tweeledige focus: enerzijds het aanbieden van hoogwaardige dakwerken voor zowel de industriële sector als particulieren en anderzijds hun gespecialiseerde dienstverlening als zuurbouw applicator binnen de petrochemische, nucleaire en chemische industrieën.

THEBO is ontstaan uit de ambitie om zowel in de traditionele dakwerken als in de niche van zuurbouw applicatie een toonaangevende speler te zijn. Door onze unieke combinatie van diensten bieden we niet alleen een breed scala aan dakwerkzaamheden aan, van industriële sites tot luxueuze villabouw, maar zijn we ook een vertrouwde partner voor grootse chemische bedrijven, waar veiligheid en precisie de hoogste prioriteit hebben.

Als dakwerkspecialisten bedienen we een breed spectrum aan projecten, inclusief industriële complexen, appartementsgebouwen, en particuliere woningen. Onze expertise als zuurbouw applicator plaatst ons op de voorgrond in de grootste chemische bedrijven zoals Nyrstar, Borealis, en Tessenderlo Chemie, om er maar enkele te noemen. Deze dualiteit in ons aanbod zorgt ervoor dat we een uitzonderlijke positie innemen binnen de sector.

THEBO onderscheidt zich door onze toewijding aan veiligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Ons VCA-certificaat en ons team van 30 Nederlandstalige professionals onderstrepen onze inzet voor het handhaven van de hoogste veiligheidsnormen en het leveren van werk van de hoogste kwaliteit. We kiezen bewust voor een aanpak die waarde hecht aan duurzame en kwalitatieve oplossingen boven de goedkoopste offerte.

Ons doel is om onze aanwezigheid en zichtbaarheid binnen onze bekende kanalen verder te vergroten. We streven ernaar om erkend te worden niet als de grootste, maar wel als de beste in wat we doen.

“Niet de grootste, maar wel de beste” – een belofte die onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid weerspiegelt.

Wij zijn bijzonder trots op onze realisaties, waaronder het Corbie Hotel in Lommel, de VMS-site in Pelt, en diverse industriële hallen van de groep BCS. Elk project, groot of klein, draagt bij aan onze reputatie als een betrouwbare en kwalitatieve partner in de bouwsector.

We kijken ernaar uit om via het DD2 netwerk verbinding te maken met gelijkgestemde partners, waaruit waardevolle projecten kunnen voortvloeien.

Kiezen voor THEBO staat gelijk aan kiezen voor compromisloze kwaliteit en veiligheid. Als VCA-gecertificeerd bedrijf met een ervaren team bieden we veilige, flexibele en hoogwaardige oplossingen voor zowel dakwerken als zuurbouw applicaties. Onze focus ligt op het overtreffen van klantverwachtingen door middel van persoonlijke service en aandacht voor detail, onderscheidend in een markt waar kwaliteit en veiligheid voorop staan. Met THEBO kiest u voor een deskundige partner die waarde toevoegt aan uw project.

Thebo richt zich volledig op de B2B markt.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Naast onze professionele activiteiten, vinden we ontspanning in de natuur. De bosrijke omgeving waarin we leven biedt ons de perfecte achtergrond om te ontspannen en inspiratie op te doen.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • THEBO

  • Rietkolk 37, 3920 Lommel

  • +32 498 51 37 14

  • BE 0833.942.553

  • Bouw en Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.