VEKO LIGHTSYSTEMS

Veko Lightsystems: Efficiëntie in Verlichting, Duurzaamheid in Design!

Wij zijn Veko Lightsystems, de innovatieve pionier in energiezuinige LED verlichting. Onze specialiteit is het verlichten van industriële ruimtes met een duurzame blik. Met meer dan 40 jaar ervaring verlichten wij bedrijfshallen, magazijnen, retail en indoorsporthallen vanuit onze hoofdvestiging in Nederland, terwijl wij in Veko België verantwoordelijk zijn voor de verkoop en de montagewerkzaamheden voor België, Luxemburg en Frankrijk.

Wij ontwerpen en implementeren op maat gemaakte lichtoplossingen die veiligheid en efficiëntie optimaliseren. Ons assortiment omvat creatieve en kostenefficiënte totaaloplossingen, die in samenwerking met elektro-installateurs worden gerealiseerd. Of het nu gaat om industriële nieuwbouw, relightingprojecten, retail of sporthallen, wij bieden niet alleen lichtlijnen maar ook slimme lichtsturing voor een toekomstbestendige verlichtingsinstallatie.

Veko Lightsystems staat synoniem voor innovatie en duurzaamheid. Onze lichtsystemen worden onverpakt en voorgemonteerd geleverd, wat een revolutie teweegbrengt in montagetijd — 50% sneller dan conventioneel. We hebben duurzaamheid uitgevonden met onze 100% recyclebare aluminium profielen en bieden deskundige montage door VCA gecertificeerde teams. Wij garanderen niet alleen kwaliteit op korte termijn, maar ook aanpassingsvermogen voor toekomstige innovaties.

Duurzaamheid is onze traditie, geen trend. We zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, met de ambitie om deze waarde nog meer te verweven in elke vezel van onze operaties, voor nu en voor toekomstige generaties.
Binnen Veko omarmen we de principes van de circulaire economie als een essentieel onderdeel van onze duurzaamheidsstrategie.

Als deel van de Veko cultuur streven we naar een continuïteit in innovatie, duurzaamheid en excellentie.

We zijn bijzonder trots op onze vele  duurzame realisatie in  bedrijfshallen en magazijnen

Onze verlichting schijnt in ruim +100 indoor tennis -en sporthallen en verschillende parkeergarages , o.a. Blauwe Boulevard in Hasselt. Elk project is een toonbeeld van onze inzet voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

We zoeken partnerschap met vooruitstrevende ondernemingen die waarde hechten aan duurzaamheid en innovatie in hun infrastructuur. Samen streven we naar een helderdere en groenere toekomst.

Kies voor Veko voor een toekomstbestendige, kostenefficiënte en duurzame verlichtingsoplossing die esthetiek met efficiëntie verenigt. Met ons aan uw zijde is een heldere toekomst verzekerd.

Onze focus ligt op duurzame en energiezuinige verlichting in nieuwbouw en renovatie projecten van distributiecentra & magazijnen  , bedrijfshallen , indoorsport infrastructuur , koel- en vriesruimtes  , parkeergarages en retail.

DD2 Netwerkgezichten
Met wie kan je bij DD2 connecteren?

Persoonlijke interesses

Buiten mijn werkzaamheden bij Veko vind ik mijn passie in sport en beweging. Of het nu gaat om sporten, fitness, golf, voetbal, fietsen of wandelen, mijn vrije tijd staat in het teken van actief ontspannen en het verkennen van de buitenwereld.

DD2 partner in beeld

Nieuwsgierig naar meer?
Neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

  • VEKO LIGHTSYSTEMS BV

  • Ploeghoeveweg 4, 2500 Lier

  • +32 3 827 21 96

  • BE 0464.282.877

  • Bouw & Industrie

SLUIT JE OOK AAN BIJ HET DD2 NETWERK

Geniet van de vele zakelijke opportuniteiten en connector vandaag nog met meer dan 140 DD2 businesspartners.